På bättre humör.

Ursäkta mitt morgonhumör, kära läsare. Nu kommer lite gladare toner.

För att komma över mitt dåliga humör tyngde jag i mig en halv honungsmelon och en fjärdedels ananas. Det gjorde susen tror jag. Och som pricken på i:et så fick jag ett samtal av mannen i mitt liv. Mera än så behövdes det inte för att bli psykiskt återställd.

Fick dessutom veta att mixningen på våra två inspelade låtar med bändet nu är klar! Det blir så spännande att höra! Enligt studiokararna så lät det riktigt bra.

Idag så har jag också försökt googla runt och se om man hittar nån reklambyrå eller flaggaffär som fixar banderoller för rockband. Ni vet, såna där med bandets namn och logo, som man sätter upp på väggen bakom sig när man har keikka! En sån borde vi ha. Men jag hittade faktiskt ingenting som var under 90 €.. Så vi får fixa nånting själva.

Inatt så förverkligade jag en av mina drömmar – att hoppa med fallskärm! Det var från ett flygplan, och allting var precis som det ska gå till i verkligheten. Jag var sådär lagom spagettiaktig i benenen, och vi satt inne i planet och väntade på att planet skulle ha den rätta höjden. Läraren informerade oss om att vi skulle förbereda oss, och så började ”hopplampan” på väggen lysa. Så öppnades dörren och jag ställde mig vid kanten och darrade. Och så kastade jag mig ut, precis som man ska göra. Och vad tror ni hände sen, jo jag vaknade för fan! Så typiskt! Jag skulle ju ha velat uppleva det där hoppet i min nattliga fantasivärld åtminstone… Men nån gång ska det prövas!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s