Ofattbart

Idag gick en familjefar och make bort, efter en lång tids svårbotad sjukdom. Kvar lämnade han fru och två små söner. Kände inte honom personligen, men fick veta att han inte alls bodde långt från oss i Snåre.
Fick veta om hela situationen via en stödgrupp för honom och familjen på Facebook. Det är sådana situationer som just den här som verkligen ruskar om en och får en att tänka lite djupare på saker och ting. Livet är så orättvist. Han var bara trettio år. Det är ingen vits att ställa frågan varför, eftersom man aldrig kommer att få veta svaret.

Önskar familjen och anhöriga styrka och ork!

…Varje gång det händer en sån här sak så får man en ordentlig tankeställare av det hela. Här går man och klagar över småsaker. Det regnar, man har tenter och läxor, fick parkeringsböter, etc… Alla dessa saker är verkligen ingenting! Helt onödigt att hålla på och klaga såhär. Man borde vara positiv, tacksam och glad över att man är frisk och har ett bra liv. Minnas att uppskatta sina nära och kära, samt spendera kvalitetstid med dem. Ibland får man släppa det materiella och ytliga och börja tänka om.

Annonser

One thought on “Ofattbart

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s