På menyn

Hemgjord kebab med sallad. Enkelt och gott. Och nu menar jag verkligen hemgjord kebab. En två kilos köttklimp med 90 gram aromsalt och en fjärdedels deciliter svartpeppar. In i ugnen i fyra timmar på hundra grader. aluminiumfolie runt. Och jag hittade faktiskt en sorts aromsalt från Santa Maria som var utan natriumglutamat. Perfekt!

PS! Jag saknar min bakgrund lite. Vet någon vart den kan ha tagit vägen?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s