Spektakel

Så kom överraskningen: fotbollsföreningen Jaro, i Karlebys kära grannstad Jeppis, hade slagit på stort och ordnat en konsert med inga mindre än Toto till sommaren. Helt fantastiskt!
Så går man in på www.ot.fi för att läsa lite om nyheten, samt kolla igenom de tiotals kommentarerna som uppkommit i samband med den lite ovanliga nyheten. Men vilken chock jag fick av att läsa vissa kommentarer, vilken avundsjuka och missunsamhet! Det finns tydligen somliga som bara vill se världen brinna. Några syrliga exempel på kommentarer:

 ” Bra, då vet man hålla sig borta från stan, från fylleri och slagsmål som brukar komma i kölvatten efter stora konserter. ”
 
” undrar i vilket skick Jaros fina fotbollsplan e efter dehär spektaklet då..? ”

” det spelas ju inhämsk rock i karleby i sommar du kan ju gå dit. hoppas vi verkligen slipper finsksjungande band. ”

” Vilka töntar! Betala för ett band på konsert som kommer till Finland när efterfrågan är så gott som noll annorstädes! Österbotten är just typiskt, hit kommer alla band eller schlargerstjärnor

vars gloria är twenty by Browse to Save”>years back! ”

Bilden är Googlad.

Det är bara så… Sorgligt! Då vi Österbottningar för en gångs skulle slipper betala 120 € i tågbiljett, plus hotellövernattning för att åka ner till vår huvudstad och uppleva en konsert med lite större namn, då skall det ändå minsann klagas och klankas. 

När är vi nöjda? Det är precis som då det skrivs om t.ex. jakt, mat, sjukvård, och inte minns ridning på landsvägar. Det är så lätt att skriva först, publicera och tänka sen. Och inte för att generalisera, men nästan alltid är det samma signaturer som fäller de mest omotiverade och nedklankande kommentarerna.
Väx upp, gott folk!


Syns i Jeppis i sommar, Toto-diggare!

Bilden är Googlad.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s