Andra hälften på semester

Ja, som rubriken lyder så har han som vi bor med äntligen fått semester! Vi är så glada över det, speciellt eftersom jag nu får möjlighet till mer avlastning efter dåliga nätter, även under vardagar. Vilken otrolig lättnad.

Håller fortsättningsvis på och ”trugar” mat i Ronja. Det går faktiskt rätt bra, det är glesare mellan matningarna och hon är så nöjd och glad. Hon har även tagit jollret till nästa nivå och ljudar långa arior som mest låter gjääööö och huuuuöö. Sen skrattar hon åt sig själv, det är så gulligt!

Glömde bort att berätta, men i onsdags åkte vi till Babycity i stan och köpte solbrillor och såna där förlängningsbitar att knäppa fast på för korta bodysar åt Ronja. En ”gipsavtrycktavla” för hennes hand eller fot fastnade också i handen. Det var länge sen jag varit dit, men det är verkligen en superaffär. Hit åker vi nog flera gånger. Betjäningen kunde inte heller bli bättre, samt plus i kanten då man i bästa fall får parkera bilen precis utanför dörren, förutsatt att det är ledigt.

Lite stora ännu, men hon växer ju i rekordfart så… ☺️ (Och jo, han har bara en halv tumme 😜)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s